orientarea in cariera

orientarea în carieră

Orientarea in cariera pentru elevii Scolii Centrale a fost unul dintre principalele proiecte ale AsPSC inca de la infiintare.

Acest proiect se va desfasura in amfiteatru de regula in zilele de miercuri orele 13:30 si va cuprinde module profesionale diferite iar principalul scop este acela de a prezenta copiilor avantajele si dezavantajele fiecarei activitati profesionale in parte lasandu-i astfel sa-si aleaga propriul drum in viata. 

Organizatorul evenimentelor din amfiteatru este  AsPSC, iar invitatii vor fi  toti parinti care vor sa fie prezentatorii meseriilor lor iar beneficiarii sunt copiii de liceu sau chiar gimnaziu. Adresam tuturor parintilor din scoala noastra invitatia de a se alatura proiectului nostru astfel incat in interval de o ora sa prezentam copiilor  meseriile noastre cu bune si rele.

Pentru diversele cheltuieli ce apar in cadrul acestui proiect va rugam sa ne sustineti apasand butonul de mai jos !Modulele proiectului :


viata de actor

Eveniment programat pentru jumatatea lunii ianuarie 2023

Va fi un modul care va descrie elevilor toate aspectele vietii de actor, regizor si tot ceea ce inseamna industria filmului inclusiv back-stage 

 Vom prezenta mai jos cateva fotografii din cadrul eveniment

Profesionistii dreptului,

Eveniment programat pentru 14 decembrie 2022

Va fi un modul care va descrie elevilor toate aspectele vietii de magistrat.

 Vom prezenta mai jos cateva fotografii din cadrul evenimentului

creatori de fashion si stil de viata

Eveniment programat pentru Miercuri 23.11.2022 ora 13:30

Avem deja doi parinti voluntari care vor vorbi copiilor despre lumea fashion si etica vestimentara in data de 23 Noiembrie 2022 si care vor face parte din achipa de prezentatori : 

Alin Galațescu – art director/ fashion analyst/ fashion identity builder – http://alingalatescu.com/

Raluca Lupulescu Soare – fashion designer https://ralucasoare.ro/ro/

Vom prezenta mai jos cateva fotografii din cadrul evenimentului la care s-au inscris si au participat 160 copii.