ACEST PROIECT A FOST PARTIAL REALIZAT PE FONDURILE MUNICIPALITATII iar scaunele au fost achizitionate de ASPSC

Amfiteatrul

MODERNIZAREA TEHNICA A AMFITEATRULUI

După cea de-a doua întâlnire a AsPSc cu reprezentanții elevilor ne-am dat seama ca Amfiteatrul reprezintă o resursă cultural-educațională și financiară neexploatată până în prezent din cauza dotărilor tehnice inexistente.

Copiii își doresc acte artistice, prezentări generale, cursuri motivaționale și alte activități care pot sta la baza pregatirii lor profesionale. Totodată se pot organiza ședințe și prezentări video cu tematici profesionale, menite sa le deschidă copiilor interesul spre o anume profesie, meserie, activitate viitoare.

 

Mai mult decât atât, dacă amfiteatrul ar fi utilat corespunzător din punct de vedere multimedia, ar putea face obiectul unor contracte de închiriere care să aducă venituri extrabugetare școlii sau chiar AsPSC.

Pentru ca toate aceste lucruri să poată fi realizabile este necesară implicarea noastră pentru a strânge fondurile necesare, altfel putem astepta ca și pană acum fară a se întâmpla nimic.

 

După o atentă analiza a spațiilor si a distanțelor amfiteatrului vă propunem urmatorul scenariu tehnic.

 

Ecranul de proiectie va fi retractabil si amplasat pe peretele din spatele șcenei deasupra ușii de acces ( neutilizată în acest moment).

Proiecția se va realiza în format 16:10 sistem HD de la o distanță de 3m ( atât cat are latimea scena) utilizându-se o lentila specială de conversie pe un ecran de minim 4m lătime.

O proiecție normală pe un ecran de minim 4 metrii trebuie realizată cu proiectoare simple fara lentile speciale, de la o distanță de cel putin 6m ață d ecran.

Noi abordăm această constrângere tehnologică pentru a nu fi nevoiți să coborâm din tavanul amfitetrului un proiector in mijlocul sălii și atunci am decis ca proiectorul sa fie montat in spatele cortinei. 

Din punct de vedere al sistemului de discuții vom avea un amplificator niste coloane sonore dedicate amfiteatrelor și spațiilor cu ecou în principal, dar și microfon portabil.

Toate aceste echipamente trebuiesc montate într-un rack-unit astfel încât să se evite utilizarea cablurilor aparente și să se fciliteze utilizarea sistemelor de către orice invitat.

 

Cu prilejul strângerii de fonduri pentru acest obiectiv nu vom omite nici modernizarea materială a scaunelor, scenei, draperiilor și a sistemului de iluminat !

Investeste pentru acest obiectiv :

din pacate nu am avut sprijinul autoritatilor si pentru achizitia de scaune dedicate amfiteatrelor pe care le avem deja in atentia noastra pentru achizitie directa din fondurile AsPSc. OBIECTIV REALIZAT

Investește pentru acest obiectiv:


Pentru contributii suplimentare sau sponsorzări, apasa butonul de mai jos si vei fi redirecționat către Consiliul Director al AsPSC

Progresia proiectului:

Investitie preconizata: 40000  RON.

Pana acum  s-au incasat … RON pentru acest proiect.

În situatia în care contributiile generale nu vor atinge pragul valoric necesar realizarii acestui obiectiv, vei fi consultat spre redirectionarea cuantumului investit spre alte obiective realizabile urgent.