TÂrgul de CRĂCIUN

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2022 - 17 decembrie

Prin acest proiect incercam sa readucem in actualitate o veche traditie a scolii noastre… organizarea unui Târg de Crăciun.

Personajele principale din basmul de Craciun vor fi copiii care vor fi angrenati intr-un program organizat de AsPSC cu ajutorul implicarea si sustinerea conducerii scolii a cadrelor didactice si a reprezentantilor parintilor din fiecare clasa. 

Scopul targului de Craciun este acela de a colecta cat mai multe fonduri/donatii pentru dezvoltarea bazei materiale a scolii sau pentru sustinerea unui proiect de interes general sau de ce nu, pentru a ajuta un caz umanitar, un orfelinat, un spital de copii sau o comunitate defavorizata. 

Clasele care vor dori sa participe intr-un cadrul organizat vor trebui sa fie inscrise in link-ul de mai jos  de catre reprezentantul clasei asumandu-si rolul de „coordonator” al targului pentru clasa respectiva, iar AsPSC se va asigura de logistica si comunicarea  exemplara astfel incat la final sa avem o poveste de succes. Rolul reprezentantului coordonator este descris in formularul de inscriere

APASATI PE LINKUL DE MAI JOS PENTRU A INSCRIE CLASA DVS IN EVENIMENTUL TARGULUI DE CRACIUN

Inscrieti clasa la Targul de Craciun pana la data de 09.12.2022 Ora 18:00

Fiecare clasa este libera sa-si organizeze dupa cum doreste scenariul targului, incurajand trocul de produse  intre elevi schimbul de bunuri si chiar licitatia deschisa  si vanzarea insa la final, suma colectata  va desemna „Clasa Spiridusilor Scolii Centrale 2022” … ce va fi premiata de catre AsPSC cu un cadou surpriza pentru intreaga clasa 

 La fiecare clasa ce se va inscrie in llink-ul de participare AsPSC va afisa vizibil un  QR link GDrive al acestei pagini prin care fiecare „participant” donator, sustinator sa poata sa ne indice destinatia finala a fondurilor colectate prin completarea formularului de mai jos.

APASATI PE LINKUL DE MAI JOS PENTRU A NE INDICA DESTINATIA FONDURILOR COLECTATE

Indica destinatia fondurilor colectate

In  paralel si AsPSC va avea standuri prin care va oferii participantilor diferite produse : 

ceai;  ciocolata calda;  instant coffe;  apa plata; pixuri cu logo-ul scolii,  ecusoane..etc

sustine acest eveniment

Aspeptam sustinerea dumneavoastra pentru acest eveniment pana in data de 15.decembrie inclusiv  pentru a putea achizitiona baza materiala formata din :

– standurile de prezentare vanzare

– afise de informare

– urne de colectare fonduri 

– diverse ornamente de Craciun 

– consumabile de tip ceai ciocolata calda pahare de unica folosinta

– beculete si proiectoare luminoase..etc


Pentru contributii suplimentare sau sponsorzări punctuale, apasa butonul de mai jos si vei fi redirecționat către Consiliul Director al AsPSC