Evenimente

colindatorii CNSCB

Ne face placere sa constatam si sa anuntam o initiativa a cadrelor didactice din invatamantul primar de a ne reprezenta cu cinste intr-un colind in ajun de sarbatoare la Resedinta Patriarhala.

Multumim initiatorilor si sustinatorilor acestui proiect ,  prof.Gabriel Razvan Ilas, Inv.Ana Maria Popescu

Nu putem decat sa fim maindrii de copiii clasei 4 A care au purtat cu cinste cromatica vestimantara a Scolii Centrale si ecusonul brodat CNSCB.

https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/stiri/primii-colindatori-la-resedinta-patriarhala-din-bucuresti-186188.html

10.10.2023 intalnirea reprezentantilor claselor 2023

Anul acesta reprezentantii claselor sunt asteptati in amfiteatru pe data de 10.10.2023 ora 18 pentru a afla dorintele copilor nostri dar si proiectele AsPSC si ale parintilor scolii noastre.

Anuntul AsPSC privind protestul din 28.02.2023

Fiind martorii unei actiuni de defaimare a imaginii scolii noastre cu adresari grosolane aduse cadrelor didactice, conducerii scolii dar si elevelor scolii noastre, atasam acestui articol opinia AsPSC cu privire la cele intamplate. 

Dreptul la reprica este transmis catre www.evz.ro acesta fiind singurul canal media oficial ce a preluat stirea respectiva si-n subsolul caruia puteam identifica date de contact reale. DE mentionat faptul ca celelalte canale de comunicare media pe care s-a postat acest subiect, fie sut pagini de internet fara date de contact fie sunt link-uri media ale retelelor de socializare.

INvitatie la dialog 

I

Prima intalnire deschisa Aspsc

Miercuri 11.10.2022, AsPSC a organizat prima intalnire a reprezentantilor claselor in noul amfiteatru modernizat.

La intalnire a participat si conducere scolii reprezentata prin dl. dir. Octavian-Lucian Popa, Dna dir. adj. Daiana Azamfirei, dna. dir. adj. Andreea Smeureanu si numeroase cadre didactice care au asistat la prezentarile noastre.

Totodata, invitatul special al intalnirii a fost Dl Radu Mihaiu – Primarul Sectorului 2 al Mun. Bucuresti,  dar si reprezentanti ai Agentiei Nationale Antidrog SI  al Directiei Nationale de Combatere a Crimei Organizate.

Tematicile au fost: investitiile urgente necesare in scoala, nevoile generale pe termen mediu si lung, dar si programele de informare si educare a elevilor, parintilor, profesorilor in ceea ce priveste consumul de droguri si fumatul in scoala.

Puteti parcurge prezentarea atasata si revenim cu poze de la eveniment

https://aspsc.ro/wp-content/uploads/2022/10/Intalnirea-11.10.2022.pdf