ARENA DE SPORT

Arena de sport este un nou obiectiv al Asociatiei de Parinti din Scoala Centrala.

Nu vrem sa mai asteptam promisiuni electorale o data la 4 ani pentru o sala de sport adevarata ci am hotarat sa startam demersuri pentru obtinerea de avize de amplasament pentru o constructie usoara modulara destinata sportului.

Ideea de amplasare pe platoul din spatele centralei tehnice, ne-a venit natural atunci cand ne-am dat seama ca prin investitiile noastre in scoala nu trebuie sa ingradim sau amanam investitia autoritatilor. 

Pentru acest proiect avem nevoie de colectarea unor sume modice de bani astfel incat ulterior sa ne putem adresa autoritatilor cu un contract de participatiune pentru achizitia arenei modulare, in vederea obtinerii autorizarii de amplasament .

Investește pentru acest obiectiv


Pentru contributii suplimentare sau sponsorzări punctuale, apasa butonul de mai jos si vei fi redirecționat către Consiliul Director al AsPSC

Progresia proiectului:

Investitie preconizata: …. RON.

Pana acum s-au incasat … RON pe acest proiect.

În situatia în care contributiile generale nu vor atinge pragul valoric necesar realizarii acestui obiectiv, vei fi consultat spre redirectionarea cuantumului investit spre alte obiective realizabile urgent.