ACEST PROIECT A FOST DEJA REALIZAT DE CATRE AUTORITATILE LOCALE

Infrastructura WI-FI

!n urma consultării conducerii Scolii Centrale, ascultând vocile tuturor profesorilor ne-am dat seama ca fără o infrastructură WI-FI functională și gestionată corect de către Catedra de Informatică, viața elevilor și actul educational va rămâne la standardele trecutului. În ziua de astăzi cu ajutorul unei rețele de internet WI-FI se pot configura majoritatea echipamentelor IT din școală.

Tot pe baza unei rețele puternice de internet se vor seta și sistemele de control acces și supraveghere video, control acces ..etc.

Această infrastructură din păcate are niste costuri ridicate ceea ce inseamnă ca va trebui să ne implicam cu simt de raspundere pentru acest obiectiv, prin investiții punctuale sau recurente.

Avem 1600 de elevi in scoala iar implicarea a 1/2 din colectivul de parinti ne-ar asigura o suma suficienta pentru a avea un serviciu de internet de calitate in scoala. 

chiar daca acest proiect A FOST DEJA REALIZAT DE CATRE AUTORITATILE LOCALE si fiecare sala de clasa are acum o antena wi-fi totusi semnalul de internet este slab deoarece insfrastructura este foarte invechita. Pentru ca acest aspect sa poata fi rezolvat am putea contribui si noi

Investește pentru acest proiect:


Pentru contributii suplimentare sau sponsorizari, apasa butonul de mai jos si vei fi redirecționat către Consiliul Director al AsPSC

Progresia proiectului:

Investitie preconizata: doar pentru un audit certificat al retelei 5.000  Ron

Buget estimat pentru acest proiect   40.000  RON.

În situatia în care contributiile generale nu vor atinge pragul valoric necesar realizarii acestui obiectiv, vei fi consultat spre redirectionarea cuantumului investit spre alte obiective realizabile urgent.