Parteneri

Parteneri

AsPSC nu s-ar fi întemeiat fără principalul partener, SCA Beatrice Onica-Jarka și Asociații, o societate civila de avocatura cu o activitate de peste 20 ani în domeniu.

Mulțumim 

BEATRICE ONICA-JARKA si cabinetului EnjoyLegal 

Home

CUMULUS este liantul care unifică toate entitățile legale ce vor contribui la susținerea proiectelor AsPSC din punct de vedere legal și arhitectural. CUMULUS aste un birou cu o companie care Bringing together. That is CUMULUS

http://www.cumulus.one

INSTITUTUL NAȚIONAL AL PATRIMONIULUI este partenerul de care avem nevoie pentru avizarea proiectelor pe cale CUMULUS le gândește pentru noi și care ne susține și ne îndrumă pașii spre implementarea corecta a proiectelor din punct de vedere istoric

ALGYMA PROIECT CONSTRUCȚII este un partener care va pune la dispoziția AsPSC întreaga forta de munca pentru a pune în practica ceea ce CUMULUS va crea și aproba pentru Scoala Centrală.

General Network este compania careia trebuie sa-i mulțumim pentru dezvoltarea acestui site și pentru toată interacțiunea IT.

https://www.generalnetwork.ro

PayU Romania este partenerul care garantează și certifică toate transferurile bancare ale site-ului AsPSC și procesează cu exactitate toate plațile dvs catre fiecare proiect în parte. Cu ajutorul PayU vom ști în permanență progresia financiară a fiecărui proiect în parte astfel încât să știm de câți bani mai este nevoie pentru realizarea proiectului respectiv.

https://www.payu.ro

Hotel Ambasador, este partenerul care a gazduit și găzduiește în continuare necondiționat toate întalnirile consiliului director al AsPSC. În situația în care oricare dintre utilizatorii logați în site vor avea nevoie de rezervare sau discount pentru închirierea unei săli de conferință poate contacta consiliul diretor al ASPSC pentru un discount.

https://www.ambasador.ro

ARCEN – Asociația Română pentru Cultură Educație și Normalitate, va deveni partenerul nostru pentru ca împreună cu reprezentanți ai Institutului Național al Patrimoniului să demarăm și să facem public un proiect privind restaurarea gradinii istorice a școlii noastre.

https://www.arcen.info/

DIANA CULESCU – Cetatean peisagist si bloger de ocazie, peisagist cu acte in regula din 2006… https://www.dianaculescu.ro va fi alături de noi și se va implica pro-bono, pentru a ne asigura ca orice modificare, interventie, amenajare sau restaurare a spațiilor verzi, se va face sub directa-i asistența.