Revista SPAȚII


Multumim celor ce ne vor sustine

Revista SPATII are o traditie lunga in scoala noastra fiind asteptata si dorita de un public larg format din fosti si actuali elevi profesori parinti.

In trecutul recent revista s-a publicat anual de ziua scolii ( 19 Martie) cu implicarea elevilor profesorilor si a conducerii care s-au straduit pe de o parte sa editeze si sa aduca articole frumoase in atentia cititorilor dar sa si obtina fonduri proprii/externe pentru a putea tipari revista.

Considerand-o  drept o alta traditie a scolii noastre si la solicitarea conducerii si a cadrelor didactice implicate am decis ca putem si noi sustine financiar printarea revistei ajutand astfel colectivul de elevi si profesori implicati in editare.

In anii anteriori editarea revistei SPATII nu s-a mai produs din mai multe motive organizatorice insa de acum inainte avem obiective clare si termene de respectat.

Pana la 1 FEBRUARIE revista trebuie corectata si considerata BUN de TIPAR

Pana la 01 MARTIE – AsPSC va promova proiectul in randul parintior si va astepta implicarea lor pentru obtinerea de fonduri necesare printarii revistei

Pana la 15 MARTIE se vor printa un numar de cel putin 200 reviste  in fiecare an.

 In acest sens va invitam sa ne fiti alaturi anual pentru colectarea sumelor de bani necesare printarii revistei SPATII.

 

Pentru exemplificare publicam ultimul numar al revistei din 2018 ce s-a printat abia in luna mai....

Investește pentru acest obiectiv


Pentru contributii suplimentare sau sponsorzări punctuale, apasa butonul de mai jos si vei fi redirecționat către Consiliul Director al AsPSC