acest proiect a fost deja realizat de catre autoritatile locale

Grupurile sanitare

MODERNIZAREA GRUPURILOR SANITARE

Este momentul să nu mai asteptăm promisiuni și pomană electorală sau proiecte impuse de autorități prin oferte invechite și lucrări evaziv realizate și este momentul ca în calitatea de beneficiari direcți să ne implicăm !

Viitorul și confortul copiilor noștrii ne obligă! Ne obligă, să ne implicăm!

Acest deziderat presupune punerea în exacuție a unui proiect fundamentat și detaliat de CABINETUL DE ARHITECTURA CUMULUS impreuna cu Institutul National al Patrimoniului după obținerea avizelor și acordurilor tuturor autoritătțior tutelare ale școlii.

Se vor moderniza complet grupurile sanitare asigurându-le copiilor elemente de confort și igienă demne de anul 2020. Este de menționat faptul ca acest proiect va avea nevoie de o finanțare substanțială. Vor fi montate încă de la intrare uși automate, toate vasele de toaletă și lavoarele vor avea sisteme automate, elementele de design vor fi de ultima generație, ceea ce autoritățile niciodată nu vor putea aduce în școala noastră deoarece „pretul cel mai mic „ este declarat câștigator ….

Acest proiect poate fi pus în practică numai cu acordul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar  DGAPI Sector 2 https://invatamantsector2.ro/cadru-legislativ/ instituție care guvernează și are în proprietate clădirile și terenurile școlilor din sectorul 2 inclusiv Colegiul Național Școala Centrală.

Este posibil sa revenim cu modificări structurale ale acestui proiect datorate impunerilor legale însă momentan propunerea CABINETULUI DE ARHITECTURA CUMULUS este prezentata în imaginile de mai jos :

 

Propuneri cu caracter orientativ:

grupuri sanitare
modernizare_baie_7
modernizare_baie_8
modernizare_baie_9
modernizare_baie_10
modernizare_baie_11

Investește pentru acest proiect:


Pentru contributii suplimentare sau sponsorzări, apasa butonul de mai jos si vei fi redirecționat către Consiliul Director al AsPSC

Progresia proiectului:

Investitie preconizata: …. RON/lună.

In luna martie 2020 s-au incasat … RON pe acest proiect.

În situatia în care contributiile generale nu vor atinge pragul valoric necesar realizarii acestui obiectiv, vei fi consultat spre redirectionarea cuantumului investit spre alte obiective realizabile urgent.