MÂNDRIA de a fi CENTRALIST

In urma dezbaterilor comune ale AsPSC si Conducerea Scolii Centrale a reiesit proiectul denumit Mandria de a fi Centralist.

Vom pune la dispozitia dumneavoastra un cadru omogen si facil prin care elevii pot intra in posesia unor accesorii si elemente de vestimentatie ce denota apartenenta lor si chiar a cadrelor didactice la Colegiul National Scoala Centrala.

ECUSOANELE scoala centrala

Ecusoanele vor fi din material textil, de culoare alba sau grena cu dimensiunea de 7 cm diametru, brodate cu logoul scolii si cu anul inaugurarii scolii 1851. Elementele de identificare pot fi aplicate cu fierul de calcat pe orice suport textil prin termolipire sau poate fi cusut. 

NU SE RECOMANDA TERMOLIPIREA PE MATERIAL PLASTIC SAU POLIESTER

Necesarul de ecusoane va fi centralizat la nivel de clasa, plasandu-se o singura comanda de minim 10 seturi a cate doua ecusoane. Reprezentantul clasei va sustine proiectul nostru mentionand  in chitanta PAyU la campul NUME cantitatile /culoare  iar in campul ADRESA clasa care trebuie sa primeasca ecusoanele.

Dupa plata in site noi dam comanda catre producator iar acesta le va livra direct la scoala. 

Ecusoanele vor fi livrate la fiecare clasa prin invatatori si diriginti care vor primi listele nominale ale doritorilor de la reprezentantul clasei respective.

Raalizarea elementelor brodate se va face la o unitate specializata cu capacitate mare de productie si care livreaza servicii de calitate.

Puteti analiza site-ul producatorului aici  https://broderii-personalizate.ro/

 Pentru a putea realiza acest proiect asteptam sustinerea fiecarui reprezentant de clasa prin apasarea butonului corespondent nevoii fiecarei clase.

Sa fim mandrii ca suntem centralisti ! 

Alte elemente vestimentare ce pot deriva

Caciuli Decathlon pe care se poate termolipi ecusonul Scoala Centrala 

https://www.decathlon.ro/p/caciula-schi-simple-corai-adulti/_/R-p-324216?mc=8582749

 

Hanorace  Decathlon pe care se poate termolipi ecusonul Scoala Centrala pentru zilele cu Educatie Fizica

https://www.decathlon.ro/p/hanorac-calduros-educatie-fizica-500-cu-imprimeu-copii/_/R-p-333456?mc=8800077